HAPPY & FIT JUNIOR LAMB 12 KG

Hrana Happy&Fit Welpen Lamm sa svojim sastojcima odlične kvalitete koji su lako probavljivi je idealan izbor za štenad staru od 4 sedmice. Štenad u ovoj specijalnoj životnoj fazi zahtijeva više njege i specijalnu optimalno korštenje energije za vaše štene. Lako probavljivi sastojci osiguravaju da vaše štene bude isto tako fit i da bude dobro raspoloženo kao sva druga Štenad. Esencijalni vitamini, minerali i elementi u tragovima su isto tako vrolo važni da vaše štene bude sretno i živi zdravim životom. Sve takve esencijalne tvari se mogu se naći u ovoj hrani. Vrolo dobro probavljiva riža osigurava optimalnu probavu. Hranu Happy&Fit Welpen Lamm su sastivli stručnjaci koja osigurava vašem psu premijsku kvalitetu.

HAPPY & FIT JUNIOR XL 12 KG

Hrana Happy&Fit Welpen XL sa svojim sastojcima odlične kvalitete koji su lako probavljivi je idealan izbor za veliku štenad. Štenad s jakim tijelom raste mnogo brže od svojih drugova s malim tijelom. Zato da u svakom pogledu postanu zdravi i odlični odrasli psi, hrana HappyandFit Welpen osigurava psima s velikim tijelom hranu sastavljenu od točno odredenog omjera životinjskog proteina i od autohtonih žitarica. Lako svarljivi sastojci osiguravaju da vaše štena bude isto tako fit i da bude dobro raspoloženo kao sva druga štenad. Esencijalni vitamini, minerali i elementi u tragovima su isto tako vrlo važni da vaše štene bude sretno i živi zdravim životom. Sve takve esencijalne tvari se mogu naći u ovoj hrani. Vrlo dobro probavljiva riža osigurava optimalnu probavu. Hranu Happy&Fit Welpen XL su (sastavili) stručnjaci koja osigurava vašem psu premijsku kvalitetu.
HAPPY & FIT ADULT LAMB & RICE 12 KG

Hrana Happy&Fit Lamm and Reis sa svojim sastojcima su koji odlične kvalitete i lako probavljivi, je idealan izbor za osjetlive pse. Ukusna jagnjetina, osušena pulpa od šecerne repe i veoma dobro probavljiva riža osiguravaju optimalnu probavu. Jagnjetina i riža osiguravaju odličnu prehranu za pse svih pasmina. Hrana Happ&Fit LammandReis je idealna za odrasle pse sa osjetjivom probavom uz normalu potrebu za energijom i bjelanćevinama. Hranu LammandReis su sastavili stručnjaci koja osiguravaju premijsku kvalitetu za uravnoteženu prehranu vašeg pas sa svim potrebnim vitalnim vitaminima i mineralima. Lako probavljilvi sastojci osiguravaju da vaš pas bude fit i dobro raspoložen.
HAPPY & FIT ADULT BEEF & RICE 12 KG

Hrana Happy&Fit Rind and Reis XL sadrži lako probavljive sastojke s time pomažući vašem pru u tome da se odlično osjeća. Ova hrana je idealan izbor za odraslog velikog psa sa normalnom aktivnošću. Hraskave granule hrane sadrže kvalitetne sirovine kao što su ukusna govedina, lako probavljiva riža, proso sa visokim sadržajem vlakna. Odlično probavljiva riža osigurava optimalnu probavu. Hrana Happy&Fit RindandReis XL su sastavili stručnjaci koja osigurava premijsku kvalitetu za uravnoteženu prehranu vašeg pas sa svim potrebnim vitalnim vitaminima i mineralima. Lako probavljivi sastojci osiguravaju da vaš pas bude fit i dobro raspoložen.
HAPPY & FIT ADULT BALANCE 12 KG

Hrana Happy&Fit Adult Balance je sa svojim lako probavljivim sastojcima idealen izbor za odraslog psa uz nomalnu ptrebu za energijom. Naši stručnjaci sa specijalnom recepturom vode brigu o zdravlju vašeg spa. Riža i osušena pulpa od šećerne repe i yucca doprinosi optimalnoj probavi i radu crijeva. Hranu Happy&Fit Adult Balance zbog sastojaka odlične kvalitete i lake probavljivosti možete izabrati i osjetljivom psu. Kvaliteta HappyandFit sa svim vitalnim vitaminima i mineralima garantira uravnoteženu prehranu vašeg pas. Lako probavljivi sastojci osiguravaju fit stanje i dobro raspoloženje vašeg psa.
HAPPY & FIT ADULT ACTIVE 12 KG

Imate psi koji je cijeli dan u pkretu? Hrana Happy&Fit Natural Active je lako probavljiva premijska hrana koja je optimalna za sve odrasle pse kojima je narasla potreba za energijom. Naši psi sagorevaju više energije i masti za vrijema sportske djelatnosti i igre. Okusni granulati hrana sadržavaju i proteine od riba. Padom temperature, u zimskom razdoblju moramo paziti na prehranu i njegu pasa koji se drže napolju. Potreba pasa za energijom u hladnom vremenu raste. Zbog narasle uporabe bjelančevina i masti, vaš pas ima potrebu za unošenjem ekstra energije i hranjivih sastojaka da bi si mogao izgraditi suhe mišće i u svim djelatnostima ostavari najbolji učinak. Hranu Happy&Fit Natural Active su sastavili stručnjaci koja osigurava premijsku kvalitetu za uravnoteženu prehranu saseg psa sa svim potrebnim vitalnim vitaminima i mineralima. Lako probavljivi sastojci osiguravaju da vaš pas bude fit i dobro rapoložen.